avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare e momentul de a vinde, sau de a astepta ?
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

e momentul de a vinde, sau de a astepta ?

in conditiile actuale, in Romania, ce parere avet, preturile la locuinte cum vor evolua ? E momentul de a vinde, sau de a astepta ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:35, 22 Octombrie 2009
depinde de multi factori, dar in ceea ce te priveste conteaza orizontul tau de asteptare: pe termen mediu si scurt iesi in pierdere, pe termen lung piata imobiliara isi va reveni, deci vei castiga.

succes!
Personal cred ca in perioada imediat urmatoare, preturile la imobiliare vor mai scadea. Motivul : se vor mai face disponibilizari, intram in perioda concediilor etc. Daca vrei sa vinzi neaparat, vinde acum.
Depinde de ce nevoi aveti. Dar acum, din punctul meu de vedre, as sfatui sa va abtineti de la vinderea bunurilor imobiliare.
Piata imobiliara, chiar daca se face o interventie guvernamentala reala pentru deblocarea acesteia, tendinta de scadere a acesteia este mai mult decat evidenta. Tineti cont de cresterea numarului celor care au credite cu ipoteca si care vor intra inevitabil in incapacitate de plata si efectul este......
Daca sunteti o persoana speculativa, mai asteptati maxim 1 luna, vindeti, apoi cumparati, intrucat preturile vor scadea, iar in timp, peste vreo 2-3 ani piata redresandu-se, veti avea de castigat.
Momentan,piata imobiliara este intr-o vadita stagnare. Nu se mai vinde si nu se mai cumpara aproape nimic. Nu se intrevad nici orizonturi prea luminoase in acest sens.
Din punctul meu de vedere piata va avea un trend descendent iar de crescut ,vom avea de asteptat mult si bine...:)
si eu sunt de parere ca, cel putin in urmatorii 2 ani, preturile la imobiliare vor inregistra noi scaderi. sugestia mea.. daca trebuie sa vinzi, vinde acum. succes

Alte discuții în legătură

Imobiliare !! cine tot tine piciorul '' pe frana '' ??? ContSters205490 ContSters205490 2006 > 2007 > Chiar si 2008 anii de BOOM imobiliar IN ROMANIA !!! Se construia '' CU TUPEU '' !!! In '' DRACI '' ... (vezi toată discuția)
Teapa, romani, apartamente, criza CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Oamenii nu au inteles la momentul oportun ca, avocatii ii puteau ajuta pe cei ce doreau sa incheie antecontracte de vanzare-cumparare cu privire la ... (vezi toată discuția)
Scaderea pretului locuintelor Alin Popescu Alin Popescu E bine sau e rau ca scade pretul locuintelor? Ca pana la urma, trebuie sa fie ceva mai mult in toata tendinta asta decat parerea vanzatorilor si cumparatorilor. (vezi toată discuția)