avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... subiecte
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

subiecte

as vrea si eu subiectele rezolvate la drep civil pe adresa robert74ro@yahoo.com
Va multumesc anticipat:)
Cel mai recent răspuns: dana13 , utilizator 19:35, 4 Octombrie 2010
subiecte rezolvate? sa inteleg ca acum examenul are subiectele rezolvate anterior? deci d-voastra invatati pe de rost "rezolvarea" si gata? ce chestie, acum cativa ani exista doar o tematica si o bibliografie- ce usor devii avocat in ziua de astazi...
avocat Cristina Popescu
Ce ne facem insa cu avocatii care cred ca inteleg totul? Fereste-ma Doamne de ei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou constanta munteanu mihaela munteanu mihaela este raportul juridic civil de invatat pt examen? a-ti observat k tematica nu corespunde cu subiectele, in sensul k subiectele nu acopera tematica? ma poate ... (vezi toată discuția)
De ce este atat de temut examenul de cunostinte de drept la admitere inm? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am citit si eu tematica si bibliografia de examen pentru admitere INM si din ce scrie acolo pare mult mai putin de invatat decat la licenta la Drept ... (vezi toată discuția)