avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ordonanta 59 din 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ordonanta 59 din 2010

Care este criteriul prin care se stabileste fiscal care este a doua locuinta? Criteriul este anul dobandirii sau , dimpotriva, este criteriul domiciliului? Banuiesc ca locuinta in care ai domiciliul este considerata a fi prima locuinta , nu?
Cel mai recent răspuns: mezzo 61 , utilizator 18:01, 3 Octombrie 2010
asa se si scrie in lege , prima locuinta dupa cea de domiciliu .
da-mi voie sa intreb si eu ceva legat de aceasta lege :
se specifica , ca persoanele care au obtinut aceasta a 2-a locuinta , a 3-a pe cale succesorala , nu mai platesc impozitul cu modificari .
soacra-mea are aceste imobile in urma retrocedarii imobilelor nationalizate - ramase de la parintii sai . se incadreaza in exceptia asta ? multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case nationalizate - cumpararea lor daca proprietarul a decedat eugentudosie eugentudosie buna ziua..am si eu o intrebare legata de legea retrocedarii caselor nationalizate.ex:parintii mei locuiesc intr o casa nationalizata pe legea 112/1995..doar ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre domiciliu si resedinta Hadess Hadess Buna ziua, Am o intrebare legat la diferenta intre domciliul de pe buletin si locul fizic in care locuiesti. Ideea este ca eu doresc sa aplic pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Revocare raul89 raul89 Buna ziua. In cazul unui testament intocmit in baza Legii XXXV din anul 1874 (cod civil austriac), revocarea acestui testament trebuia facuta de testator ... (vezi toată discuția)