noutati daca dupa noua lege se schimba data pensionari mi s a spus ca pot sa ies in ianuarie 2011 si cu cat timp inainte imi pot depune dosaru va multumesc
Cererea de pensionare impreuna cu actele care dovedesc indeplinirea conditiilor prevazute de prezenta Lege se depun de solicitant sau, dupa caz, de angajator la casa teritoriala de pensii in raza careia se afla domiciliul solicitantului, cu 30 de zile calendaristice inainte de data indeplinirii conditiilor de pensionare, prevazute de lege.
noutati daca dupa noua lege se schimba data pensionari mi s a spus ca pot sa ies in ianuarie 2011 si cu cat timp inainte imi pot depune dosaru va multumesc
Reveniti cu: sexul dvs., data nasterii, stagiul realizat. De pe contul dvs. ati intrebat pentru doua persoane, cu date diferite (evident).
Potrivit datelor furnizate de dumneavoastra, pentru cei peste 17 ani de grupa I, varsta standard de pensionare se reduce cu 9 ani si 7 luni.
Asa cum v-au comunicat si cei de la casa teritoriala de pensii, indepliniti conditiile pentru acordarea pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare, incepand cu 25.01.2011.
Intradevar, cererea privind acordarea pensiei pentru limita de varsta se depune cu 30 zile calendaristice inainte de indeplinirea conditiilor prevazute de lege.
Asadar, dumneavoastra trebuie sa va straduiti sa depiuneti cererea la casa teritoriala de pensii in intervalul 25 / 30 decembrie 2010. Atentie la zilele de sarbatoare legala!:D
Va tin pumnii, ca cele aplicabile la acest moment sa fie valabile si dupa 1 ianuarie 2011.;)
Pensionare
clava
Nascut in ianuarie 1953, sex masculin. Vechime 37 ani, grupa a II-a 31 ani si 8 luni. Cand ma pot pensiona?
Va multumesc mult. (vezi toată discuția)