Vecinul are o constructie din lemn chiar pe hotar,streasina constructiei intra 50 cm la mine in curte.Pot sa-i tai streasina si sa construiesc un zid de BCA paralel cu constructia lui,dar zidul pe terenul meu,facut cu autorizatie?Astept raspuns,el nu doreste sa modifice nimic.
Nu, nu puteti face nimic din toate cele propuse pana cand se dispune in acest sens printr-o hotarare judecatoreasca.
Prima problema este stabilirea liniei de hotar care desparte cele doua suprafete de teren. Daca exista semne clare ale liniei de hotar iar streasina vecinului trece peste acestea urmeaza sa formulati o actiune in revendicare, altfel formulati o actiune in granituire pentru a stabili linia de hotar.
O intrebare: De cati ani are vecinul acele constructii? Pentru ca daca o sa ne scrieti ca a trecut ceva vreme de cand le-a edificat fara sa ziceti nimic ... apare o problema ... sau mai multe :hm:
Am cumparat de o luna proprietatea intr-o zona rurala,dar hotarul este stabilit clar,problema am preluat-o de la cei care au vindut,ei nefacind nimic sa rezolve situatia.