avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... buna ziua
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

buna ziua

in urma cu doi ani am suferit un accident de circulatie.m-am judecat cu cel care ma lovit instanta obligandul sa-mi plateasca daune morale si materiale i valoare de 12200 roni.avand asigurare la omniasig a ramas ca societatea de asigurari sa-mi dea bani.as vrea sa stiu in cat timp aceasta efectueaza plata tinid cont ca am depus cererea pe data de28-09-2010
va multumes
Cel mai recent răspuns: niicoleta , utilizator 22:33, 4 Octombrie 2010
ati fost parte vatamata an accident sau ati avut avarii auto daca ati fost parte vatamata cate zile de iml ati avut
In termen de 15 zile de la data depunerii cererii, ar trebui sa primit banii.
sdianaviolina a scris:

In termen de 15 zile de la data depunerii cererii, ar trebui sa primit banii.


Cu tot respectul ce vi-l port indrept eroarea facuta. Ordinul CSA nr. 2/2010 prevede:
1. Art. 36 va avea următorul cuprins:
“Art. 36 - (1) Despăgubirea se plăteşte de către asigurătorul RCA în maximum 10 zile de la data depunerii ultimului document necesar stabilirii răspunderii şi cuantificării daunei, solicitat în scris de către asigurător, sau de la data la care asigurătorul a primit o hotărâre judecătorească definitivă cu privire la suma de despăgubire pe care este obligat să o plătească.
am fost parte vatamata si am avut 90 zile de ingrijiri medicale
doar atat ati luat .ati luat putin va mai dat si soferul ceva . ati avut avocat . la condamnat pe sofer.de unde sunteti

Alte discuții în legătură

Accident auto victima am 22 de zile de la iml virgilctgil virgilctgil ma aflam an masina condusa de fratele meu si am intrat an coleziune cu o alta masina din cercetarile politiei a fost vinovat celalalt sofer deoarece nu a oprit ... (vezi toată discuția)
Procedura despagubire victima accident rutier croivali croivali pe data de 08 08 2014 ora 16.10 ma intorceam de la serviciu impreuna cu 3 colegi unul sofer ..pe drum a avut loc un accident foarte grav soferul a pierdut ... (vezi toată discuția)
Accident rutier neacsuflorin neacsuflorin in urca cu cateva zile ,neacordand prioritate ,avand semnul stop ,am acrosat o masina ,schimbandu'i directia de mers(cred ca si a accelerat) ,aceasta a fost ... (vezi toată discuția)