avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa salubrizare pt casa nelocuita
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa salubrizare pt casa nelocuita

Buna ziua, am o problema si as vrea daca puteti sa ma ajutati. Locuiesc intr un oras unde am domiciliul, parintii mei au locuit intr un sat apropiat de acest oras , insa au decedat. In casa unde locuiau parintii mei la tara, nu mia locuieste nimeni. Eu merg acolo doar in vizita cateva zile cand am timp. Problema este ca primaria ma obliga sa platesc salubrizarea pentru locuinta respectiva desi eu nu stau acolo si deci nu am nici gunoi. Intrebarea este daca sunt obligata sa platesc aceasta taxa din moment ce nu folosesc serviciile lor si nu am nici cosul de gunoi, de la firma respectiva, pentru ca nu locuiesc acolo si nu l a ridicat nimeni. Eu platesc taxa de salubrizare in orasul unde am domiciliul. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: yua , utilizator 18:32, 3 Octombrie 2010
ati sesizat primaria in scris ca nu domiciliati acolo?
Nu am sesizat primaria, deoarece cei de la primarie cunosc situatia, si stiu ca nu locuieste nimeni la casa respectiva. Dar ce anume ar trebui sa scriu in sesizarea respectiva, sau cum sa o numesc. Si totusi sunt obligata sa platesc pana in prezent aceasta taxa? din moment ce eu nu am de la firma respectiva nici macar cosul de gunoi care s a impartit la fiecare locuinta, si de la casa mea nimeni nu a ridicat gunoi, pt ca nu aveau ce.....va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)
Serviciu de salubrizare Nicu Radu Nicu Radu Parintii mei locuiesc intr-o comuna din judetul Arges, iar autoritatile locale ii obliga sa plateasca Taxa Locala pentru salubrizare, desi parintii mei nu ... (vezi toată discuția)