avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere schimbare sediu social

Buna seara,

La cererea de inregistrarea pentru schimbarea sediului social pe care o depun la Reg Com trebuie sa mai depun si declaratia tip 2 pentru autorizatia de functionare?
Mentionez ca nu se va schimba obiectul de activitate, sg modificare fiind doar cea a sediului.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:11, 4 Octombrie 2010
Autorizatia de functionare pe ce adresa o aveti?
Certificatul constatator emis pe baza declaratiei pe proprie raspundere este pentru vechea adresa. La valabilitate se mentionez faptul ca acest certificat este valabil pana la data modificarii conditiilor de functionare sau a activitatilor pt care s-a dat declaratia pe prorie raspundere...Deci trebuie o noua autorizatie? si daca da, este modelul tip 2?
Multumesc
V-ati dat singur raspunsul.Da acelasi model din ceea ce stiu eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare act constitutiv ContSters22096 ContSters22096 ce ar trebui sa cuprinda dosarul pentru reg comertului in cazul modificarii actului constitutiv prin modif obiectului de activitate (vezi toată discuția)
Declaratii infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce formulare trebuie sa depun la Administratia financiara, dupa ce am obtinut CUI-ul de la Reg. Com.avand in vedere ca vreau ... (vezi toată discuția)
Amenajare regie proprie Adriana Laura Adriana Laura Buna ziua, rog daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta amenajare in regie proprie, sunt persoana juridica si vreau sa-mi reamenajez biroul cu ... (vezi toată discuția)