avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ce sa fac daca asiguratorul nu-mi plateste reparatia ?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ce sa fac daca asiguratorul nu-mi plateste reparatia ?

sunt pagubit intr-un incident auto, vinovatul avand RCA la Carpatica Asig.
peste tot aud de neseriozitatea lor in privinta recunoasterii daunelor si a platii lor catre service-uri.
cum , ma sfatuiti sa procedez ? mentionez ca, am Casco la Omniasig , fara fransiza .
Cel mai recent răspuns: gustaw , utilizator 19:17, 4 Octombrie 2010
Doar prin proces veti rezolva problema.
Ar trebui sa verificati daca nu cumva se afla in insolventa.
Daca ati deschis dosarul de dauna si nu v-au trimis nici un raspuns atunci sesisati Comisia asigurarilor. Va garantez ca in maxim o saptamana va vor contacta....cel putin asa s-a intamplat cu Euroins intr-o cauza similara.
Daca va resping cererea de dauna atunci va trebui sa va adresati instantei de judecata.
Daca aveti Casco, nu mai stati pe ganduri, introduceti dosarul la Omniasig si lasati recuperarea prin regres pe RCA de la Carpatica in seama asiguratorului Casco. E mult mai convenabil pt Dvs.

Succes!
Este evident ca daca aveti Casco, asta este solutia mai rapida, mai usoara si fara batai de cap: depuneti dosarul la Omniasig, iar ei isi vor recupera banii de la Carpatica Asig. Pe de alta parte, si eu am fost nelinistit acum cca trei saptamani, cand, in urma unui incident rutier, eu fiind pagubit, am aflat ca vinovatul avea RCA la Carpatica Asig, iar eu nu mai aveam Casco. Mi-au facut insa dosarul de dauna fara comentarii suparatoare, in circa o saptamana mi-au comunicat ca a fost aprobat, iar acum cateva zile m-au chemat sa-mi ridic banii ptr.reparatie.
Deci, nu chiar toate zvonurile se adeveresc sau, probabil, fiecare caz are ...particularitatile lui. Oricum, bafta in rezolvarea problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata fransiza la casco - dauna prin regres rca gabi_celt gabi_celt Masina mi-a fost lovita de un cetatean care are RCA la Carpatica. Eu am CASCO la Omniasig. Dorind sa deschid dosarul de dauna prin CASCO ca mai apoi sa se ... (vezi toată discuția)
Franciza casco adriansera adriansera Buna ziua, zilele trecute am avut un accident cu masina personala in sensul ca un participant la trafic cu un moped nu s-a asigurat la schimbarea directiei de ... (vezi toată discuția)
Plata fransiza la casco cu regre extern geo125879 geo125879 Am avut un accident cu o masina inmatriculata in Italia. Am deschis dosar pe casco cu regres pentru remedierea pagubelor (nu am fost eu de vina - procesul ... (vezi toată discuția)