Ca arendaş am două contracte de arendare încheiate în numele meu, iar soţia are trei în numele ei. Pentru Măsura 112 FEADR nu se admite să ai în folosinţă alte terenuri în afară de cele anunţate. Am anuntat că am în folosinţă doar terenurile din cele două contracte ale mele.
Întrebarea mea este dacă se consideră în folosinţa mea şi terenurile din contractele de arendare ale soţiei?
fiecare aplicant raspunde pentru actiunile sau inactiunile sale. raspunderea unui aplicant nu se transfera asupra altei persoane, chiar sot/sotie fiind.
Finanţarea în cadrul Măsurii 112 derulata prin PNDR este restricţionată pentru următoarele categorii de beneficiari:
- beneficiarii înregistraţi în lista APDRP a debitorilor pentru Programul SAPARD şi pentru FEADR, până la achitarea integrala a datoriei faţă de APDRP, inclusiv a majorărilor de întârziere;
- beneficiarii care au contracte de finanţare reziliate pentru FEADR, din iniţiativa APDRP, din cauza nerespectării clauzelor contractuale şi rezilierea are o vechime mai mică de un an;
- beneficiarii, precum şi soţii/soţiile acestora care au aplicat şi au obţinut sprijin pe Măsura 141 „Sprijinirea fermelor de semi-subzistenţă” nu pot beneficia de sprijin pe această măsură.
- beneficiarii care se află în situaţii litigioase cu APDRP, până la finalizarea litigiului.
Daca sotia a aplicat si obtinut sprijin pe masura 141 nu poate beneficia.
Ca arendaş am două contracte de arendare încheiate în numele meu, iar soţia are trei în numele ei. Pentru Măsura 112 FEADR nu se admite să ai în folosinţă alte terenuri în afară de cele anunţate. Am anuntat că am în folosinţă doar terenurile din cele două contracte ale mele.
Întrebarea mea este dacă se consideră în folosinţa mea şi terenurile din contractele de arendare ale soţiei?
Multumesc.
Incercati sa evitati scrierea consecutiva a mesajelor, accesand optiunea editare, daca dupa ultimul dvs. mesaj postat nu a mai postat nimeni.
O zi buna va doresc.