avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile

O persoanna fizica debitoare la banca puate acesa fonduri ue neranbursabile daca se autorizeaza ca inteprinndere individuala sau af.?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:03, 17 Septembrie 2013
Ce fel de program doriti sa accesati?Ca si I.I sau I.F se pot accesa doar in mediu rural prin GAL-uri. In Masurile PNDR nu pot obtine finantare:
Beneficiarii înregistraţi în lista APDRP a debitorilor pentru Programul SAPARD şi pentru
FEADR, până la achitarea integrală a datoriei faţă de APDRP, inclusiv a majorărilor de
întârziere;
- Beneficiarii care au contracte de finanţare reziliate, din iniţiativa APDRP, derulate prin
FEADR din cauza nerespectării caluzelor contractuale şi rezilierea are o vechime mai mică
de un an;
- Beneficiarii care se află în situaţii litigioase cu APDRP, până la finalizarea litigiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arenda unui soþ are efecte juridice asupra celuilalt soþ? amadeus_121 amadeus_121 Ca arendaş am două contracte de arendare încheiate în numele meu, iar soţia are trei în numele ei. Pentru Măsura 112 FEADR nu se admite să ai în ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Credite dezvoltarea turismului rural mhd2011 mhd2011 As vrea sa stiu cum se pot obţine credite pentru deyvoltarea turismului rural (vezi toată discuția)