avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... disponibilizare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

disponibilizare functionar public

Sunt functionar public in grad de asistent intr-un serviciu deconcentrat al Ministerului Mediului. In saptamanile care au trecut s-a redus numar de posturi din organigrama cu 5 posturui. La serviciul la care lucrez sunt 13 functionari: 11 grad superior si 2 grad asistent- cum sunt si eu, iar conform noii organigrame trebuie sa ramana 11 functionari publici, adica:10 superiori si 1 asistent. Serv Resurse umane spune ca in baza unei decizii a forului superior trebuie organizat examen intre cei 2 asistenti si intre cei 11 superiori.
Mentionez ca sunt gravida in luna a 7-a si peste cateva zile intru in concediu de maternitate.Ce se intampla cu postul daca nu ma prezint la examen cu colega mea?Cum sunt protejata de lege in situatia prezentata?
Cel mai recent răspuns: MIRELA1958 , utilizator 14:44, 4 Octombrie 2010
Buna ziua !
Instiintati angajatorul cu privire la situatia dvs. (insarcinata) insotuta de act medical doveditor , conditii in care nu se poate efectua disponibilizarea , raportul de munca urmand a fi suspendat de drept pe perioada concediului de maternitate ...
am instiintat deja angajatorul, dar se reorganizeaza institutia si sefa personalului zice ca trebuie sa ma prezint la examen, chiar daca sunt in concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)
In noul stat postul meu e de studii superioare treb sa sustin concurs? aleksutzu aleksutzu 1.Am fost instiintat de catre cei de la resurse umane ca in noul stat ce urmeaza sa vina, functia pe care sunt incadrat s-a transformat din studii medii in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)