avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare si reincadrare in activitate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare si reincadrare in activitate

sint pensionata cu o pensie de 599 lei și as vrea sa stiu care sint coindițiile in care mi se poate face reincadrarea pe același loc de muncă.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:40, 4 Octombrie 2010
1. Ce fel de pensie este: de limita de varsta, anticipata, anticipata partiala sau de invaliditate cu drept de munca 4 ore pe zi?
2. Unde vreti sa va reincadrati: la firma particulara sau la bugetari?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare activitate dupa pensionare paulapirv paulapirv Bună ziua! Sunt bugetar contractual în prag de pensionare. Întrunesc condițiile legale de pensionare(vârstă 65 ani, și stagiul complet de cotizare). ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal continuare activitate in munca pentru salariatul pensionat gradul iii invaliditate dumitru monica dumitru monica Ma numesc D.M. si am lucrat la un club sportiv, care apartinea administratiei publice locale. Mentionez ca postul era de referent, fiind ocupat prin ... (vezi toată discuția)
Pensionare moisiev moisiev buna ziua am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati. am 55 ani si din 2004 sunt pensionata pe caz de boala, am iesit cu gradul 3 invaliditate cu 4 ore drept ... (vezi toată discuția)