avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă reclamatie notar
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

reclamatie notar

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti unde pot reclama un notar public pentru nenumaratele servicii defectuase care le-a facut .Mi-a gresit toate actele pe care le-am facut , a trebuit sa parcurg pentru asta sute de kilometri pe cheltuiala mea si in final a semnat un contract de vanzare cumparare fara sa verifice veridicitatea continutului. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 4 Octombrie 2010
adresati-va Camerei Notarilor Publici.
Puteti depune sesizarea pe adresa Camerei Notarilor Publici sau a Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul m-a inselat. a facut act aditional fara valoare la promisiunea ... Zaharia2020 Zaharia2020 notarul m-a inselat. a facut act aditional fara valoare la promisiunea initiala si nu la contractul de vanzare cumparare final. Ce autoritate controleaza ... (vezi toată discuția)
Cum se poate corecta adresa intr-un contract de vânzare cumpărare? Liventa Liventa Buna ,am cumpărat un apartament ,si adresa din contract este greșită,este practic pe o alta strada.O greșeală de urbanism de la primăria locala.Nu este ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor pierdut klaudya1974 klaudya1974 Buna ziua! Am pierdut certificatul de mostenitor (eliberat de un notar public in anul 2011), iar acum notarul public refuza sa imi elibereze un duplicat ori un ... (vezi toată discuția)