avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa teren persoana fizica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa teren persoana fizica

Buna ziua,

Am un teren luat in chirie din anul 2001.
Am primit de la Impozite si Taxe Locale o instiintare prin care am de plata taxa teren din 2005 pana in prezent .
Din cate am inteles exista o lege prin care sunt obligat ( in calitate de chirias ) sa platesc aceasta taxa .
Intrebarea mea este daca trebuia sa ma instiinteze cineva referitor la sarcina platii acestei taxe , sau trebuia sa citesc eu legile .
In acest caz cui ma pot adresa , pentru ca acesta este prima instiintare ( si cuprinde suma cu penalizarile din 2005 pana in prezent ) .
Pot ataca acesta decizie , daca nu am fost instiintat ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Imp.teren si cladire oaneafelicia oaneafelicia cum inregistreaza in contabilitate o societate juridica incasarea impozitului pe teren si cladire de la un chirias ?;trebuie sa faca factura fiscala? daca da ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale nurit nurit In anul 1997 am cumparat cf. legii 112 imobilul in care locuiesc cu terenul de sub casa, imobil situat intr-o curte comuna aflata in proprietatea Primriei ... (vezi toată discuția)
/impozit/taxa teren,legea 193/2015 si og 1 tatianagramada tatianagramada 1. Va rog sa imi spuneti daca un contribuabil care plateste prin contract de inchiriere chirie administratiei primariei locale mai este normal sa fie ( ... (vezi toată discuția)