avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Condtii in care poti vinde alcool daca produci pana in ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Condtii in care poti vinde alcool daca produci pana in 10hl/an

In primul rand buna ziua. Vreau sa va cer ajutorul in urmatoarea problema. Daca sunt un producator mic de alcool (tuica) --- adica cum am vazut in lege (de fapt pe net) 10 hl/an-- cam ce conditii trebuie sa indeplinesc daca vreau sa vand tuica aia in piata, de exemplu. Bineinteles dupa ce am platit acciza pt cantitatea distilata? Ma pot duce cu cantitatea respectiva, pe care am platit accize sa o comercializez, in piata de exemplu?
Cel mai recent răspuns: neofitul , utilizator 10:23, 14 Ianuarie 2008
daca ai si avizul sanitar si tuica e imbuteliata in bidoane de unica folosinta " sigilate " nu e nici o problema.
astea sunt singurele conditii? ca imi zicea cineva ca trebuie sa ai timbru pe alcool . E adevarat? Din partea organelor fiscale(garda financiara, politia) , nu mai sunt alte conditii? Multam anticipat si scuze daca par prea insistent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru cazan de tuica adinaadina adinaadina Detinatorul unui cazan de tuica (doar pentru productie proprie) ce trebuie sa faca pentru a obtine autorizatia de functionare a acestuia? Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala de 20.000 de lei Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Ce poate sa faca o persoana care a fost amendata pt ca avea in autoturismul proprietate personala 66 litri de bautura alcoolica nemarcata. Aceasta ... (vezi toată discuția)
confiscare fara probe cataxxl cataxxl Buna seara! Va scriu cat pot de scurt un caz la care astept parerile dvs. I-am imprumutat autoturismul fratelui meu pentru a face o deplasare. La intoarcere, ... (vezi toată discuția)