avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Subiecte examen pt admitere Barou Bucuresti 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Subiecte examen pt admitere Barou Bucuresti 2008

Credeti ca subiectele de examen pt admiterea in Baroul Bucuresti vor suferi schimbari importante pentru sesiunea de anul acesta? Sau in principiu raman aceleasi subiecte in fiecare an?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut Carasca , Avocat 15:38, 17 Februarie 2008
cred ca da, nu major dar cred ca se va modifica ceva ca se tot modifica si regulamentul etc,
posibil sa se limiteze accesul prin nr de locuri cel putin la buc iar provincie si mai tragic ca am inteles ca intra doar ai lor
vrei sa incerci? pt ce barou?
Eu ma gandeam la Baroul Bucuresti (poate pentru simplul motiv ca este mai prestigios). Dar am inteles ca un pont bun ar fi si Baroul Constitutional (daca nu ma insel), datorita taxelor mai scazute la care sunt supusi avocatii. Daca ma insel si sunt gresit informat, va rog sa ma scuzati.
Legat de subiecte, eu ma refeream in principiul la cele legate de civil, proc civil, penal si proc penal.

Multumesc inca o data pentru raspuns
daca le vrea cineva, le am in format electronic pe toate:D
Sunt aceleasi subiecte de pe situl Baroului?
Nu cred ca ar deranja pe nimeni daca le-ati putea posta.
robingo a scris:

daca le vrea cineva, le am in format electronic pe toate:D

Alte discuții în legătură

Exista vreun dezavantaj daca dau examen in baroul paralel? Geani_geani Geani_geani As vrea sa stiu care sunt diferentele intre cele doua barouri. Unchiul meu are cabinet individul si daca as promova examenul de admitere mi-as putea face ... (vezi toată discuția)
Unbr: florea sau bota ? sau amandoua!? Costi BIOLAN Costi BIOLAN Apelez la bun simt si dialog civilizat. Sunt proaspat absolvent de Drept si doresc sa urmez o cariera in Avocatura. Desi in facultate nu ni s-a spus nimic, ... (vezi toată discuția)
Admitere in baroul traditional sau baroul bota ? diferente ? avantaje ? allex64 allex64 Poate cineva sa explice care sunt diferentele dintre cele doua barouri ? Functioneaza in paralel ? Care sunt avantajele si dezavantajele inscrierii in unul ... (vezi toată discuția)