avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

x are un certificat de mostenitor(calitate)fara suplimentar din 1980 ce spune asa:
de pe urma defunctului z
a)bunuri imobile //// b)bunuri mobile ///// toate numai liniute
mostenitori:"x"
nota:prezentul certificat stabileste numai numarul si calitatea mostenitorilor pt asi valorifica ulterior patrimoniul.
de ce nu scrie ce ii lasa?
Cel mai recent răspuns: cristinam28 , utilizator 20:15, 4 Octombrie 2010
Pai , poate nu a lasat nimic...
Sau are un patrimoniu inca neidentificat
a avut loc de veci,apartament etc pe care le.a luat "X".eu ma judec cu X pentru un loc in care s stat sora lui Z.dupa ce a murit sora,X spune ca"Z" a luat succesiunea tacit.dar in casa aia nu a stat niciodata si la taxe tot sora lui apare."Z "a murit in 68 si in 69 X si.a facut cert.de mostenitor.in care scrie ca defunctul"Z" ii lasa intreaga succesiune.dar care?si i.au facut lui z cert de most. in 2006.de ce asa tarziu?pai fara cert.ce drept avea "X"in 69 sa isi faca cert. de m0st.
putea sa dezbata succesiunea oricand.
pai Z cand a acceptat succesiunea tacit nu trebui sa isi faca cert de mostenitor?de ce i.au facut in 2006?
nu.

Alte discuții în legătură

Certificat de calitate de mostenitor amelyah amelyah Buna seara! Va rog sa imi spuneti daca in baza unui certificat de calitate de mostenitor, mostenitorul, cu o cota de 1/1 din masa succesorala (care nu este ... (vezi toată discuția)
Sucesiune marianbica marianbica Buna ziua,va rog sa ma ajutati sa inteleg un lucru. In 1991,13 ianuarie defunctul decedeaza.Raman mostenitori sotia defunctulu + 8 copii.Are loc ... (vezi toată discuția)
Explicatii legate de o problema de succesiune sstefe sstefe Buna ziua, Vreau sa va aduc in atentie urmatorul caz. Bunica mea (sa o numim X in continuare) a murit prin anul 1994. X a avut trei copii, pe tatal meu ... (vezi toată discuția)