avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare taxa auto Timisoara ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare taxa auto Timisoara ?

Salut,

Doresc sa-mi recuperez taxa auto platita in decembrie 2009 pentru o masina ce am adus-o din Germania . Mentionez ca am toate actele necesare, inclusiv chitanta prin care dovedesc plata taxei de poluare care e in valoare de 7100 RON.
E vreun avocat din Timisoara care ar dori sa ma ajute in aces sens? Eventual as prefera ca onorariul sa fie achitat la final reprezentand un procent din taxa recuperata.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ! cristi0807 cristi0807 Buna ziua, As dori sa-mi recuperez taxa auto platita in decembrie 2009 in valoare de 7100 RON. Intrebarea mea este daca e vreun avocat care sa ma ajute dar ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto bahama400 bahama400 Mai am vreo sansa sa recuperez taxa auto pentru o masina adusa din Germania, inmatriculata in Romania si pe care am vandut-o la o jumatate de an? (vezi toată discuția)