avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare taxa auto !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare taxa auto !

Buna ziua,

As dori sa-mi recuperez taxa auto platita in decembrie 2009 in valoare de 7100 RON. Intrebarea mea este daca e vreun avocat care sa ma ajute dar care lucreaza pe procent din taxa ce urmeaza a fi recuperata si nu pe onorariu platit la inceput. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto timisoara ? cristi0807 cristi0807 Salut, Doresc sa-mi recuperez taxa auto platita in decembrie 2009 pentru o masina ce am adus-o din Germania . Mentionez ca am toate actele necesare, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul bogdan1901 bogdan1901 Buna seara! Povestea incepe asa: In toamna lui 2011 am contactat un avocat pt a actiona in instanta statul pentru recuperarea taxei auto in valoare de aprox. ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu - atacare in instanta valeantudor valeantudor Buna ziua, Vineri, 15 martie 2013, am depus cererea de calculare a timbrului de mediu pentru masina achizitionata in Germania. Azi, luni, 18 martie, mi s-a ... (vezi toată discuția)