Exista vreo posibilitate de a contesta acest ordin ?
Eu am pus asemenea intrebare la ANRSC si mi s-a raspuns ca cei care raman conectati la sistemul de incalzire centralizata si au repartitoare, isi vor masura in continuare caldura cu repartitoarele.
Referitor la adresa dumneavoastra inregistrata Ia A.N.R.S.C. cu nr.
1 021 221 /M.L.M./l 1.01.201 1, va facem precizarea:
Montarea repartitoarelor de costuri in condominii este obligatorie in conformitate
cu prevederile art. 29 alin. (1) din Legea nr.32512006 a serviciului public de alimentare cu energie termica.
Chiar daca unii proprietari dintr-un condominiu in care s-au montat repartitoare
de costuri renunta ulterior la acestea si procentul de contorizare la bransament scade sub 80%, prestatorul autorizat cu care asocialia de proprietari are contract asigura in continuare exploatarea repartitoarelor existente in conformitate cu prevederile art. 1 alin. (7) din Norma tehnica privind repartizarea consumurilor de energie termica intre consumatorii din imobilele de tip condominiu, in cazul folosirii sistemelor de repartizare a costurilor pentru incalzire si apa calda de consum aprobata prin Ordinul presedintelui A.N.R.S.C. nr. 343/2010.
Chiar daca unii proprietari dintr-un condominiu in care s-au montat repartitoare
de costuri renunta ulterior la acestea si procentul de contorizare la bransament scade sub 80%, prestatorul autorizat cu care asocialia de proprietari are contract asigura in continuare exploatarea repartitoarelor existente
~ final discuție ~