avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... pretul exact al unui metru cub de apa calda/apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

pretul exact al unui metru cub de apa calda/apa rece

Buna ziua

Am marea rugaminte daca este posibil sa-mi raspundeti la cateva intrebari,intr-un timp cat mai scurt,datorita faptului ca preturile si costurile intretineri la garsoniera unde locuiesc probabil ca se vor schimba o data cu schimbarea vremii :D:
*As dori sa stiu care este pretul exact pentru un metru cub de apa calda/apa rece,si daca este un detaliu important,in perioada 01/08/2010-31/08/2010(ma ajuta foarte mult sa-mi pot calcula singura consumul pe luna astfel incat sa pot si verifica daca si domnul administrator isi face datoria cum trebuie si este corect)?????
*Aceiasi intrebare am si in cazul curentului electric si a gazelor.??????
Astept raspunsul dumneavoastra cu mare interes.

Va multumesc foarte mult
Cu respect
Calcan Marinela
Cel mai recent răspuns: viobr , utilizator 08:06, 29 Octombrie 2010
Multumesc mult pentru raspuns, o zi buna va doresc tuturor.
Viobr

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa calda, pret vladanicu vladanicu buna ziua ma numesc vlada nicu nu am anteles de ce platesc apa calda 21 lei metru cub si celelante scari platesc 18lei si anul trecut am platit 25 lei ... (vezi toată discuția)
Costul apei in bucuresti euTU euTU Buna seara, a-si dori sa imi spuneti cat este metru cub de apa calda si rece in Bucuresti,.....care este pretul caldurii..... pentru ca la noi la asociatia de ... (vezi toată discuția)
Apa calda dan61 dan61 As dori sa va rog sa -mi spune-ti cum se calculeaza apa calda din cele 2 facturi (una in mc si cealalta in Gcal) Care este costul unui mc de apa calda? (vezi toată discuția)