avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intermediere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intermediere

Salut, cum sa intermediez o afacere ( cu cimnent 1 200 000 MT/an ) si ce contracte trebuiesc semnate care sa mi garanteze ca voi incasa comisionul ,avand in vedere ca suntem mai multi comisionari si companiile (vinzatorul si cumparatorul) sunt din strainatate., iar eu nu am contact direct cu niciuna dintre ele.?
situatia sta cam asa :
- vinzator strain -intermediar roman -eu roman -intermediar strain-cumparator strain
-contactele mele directe sunt intermediarii care la randul lor au contacte directe cu companiile (unul cu vanzatorul iar celalalt cu cumparatorul).
1.primul pas e finalizat -Oferta corespunde cu Cererea
2. .........?
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
gaby_twysty, utilizator
Cel mai recent răspuns: gaby_twysty , utilizator 12:59, 5 Octombrie 2010
Face-ti contracte de comision ,facturati,etc;Nu e greu vb cu un avocat;
In principiu stiu despre c acte este nevoie si sunt mai multe modalitati ,dar vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate ca dupa c vinzatorul cu asa zisul cumparator intra in legatura sa ne dea la oparte prin simplul fapt ca skimba numele cumparatorului ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere contracte internationale produse agricole etc. nitosandrius nitosandrius Buna ziua, As dori sa intermediez o afacere in care vanzatorul este in alta tzara iar cumparatorul este in Romania. Cum se procedeaza de obicei? As ... (vezi toată discuția)
Conditionarea vanzarii unui apartament de plata comisionului la agentie alpet alpet As vrea sa stiu care este parerea unui jurist despre urmatoarea situatie: Am gasit un apartament oferit spre vanzare de catre o agentie, pe un site de ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari imobiliare camitzu22 camitzu22 Buna ziua. Am nevoie de sfatul dvoastra: Am incheiat in august un contract de prestari servicii cu o agentie imobiliara, care suna asa: Incheiat ... (vezi toată discuția)