avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Negociere cu firmele de recuperare
Discuție deschisă în Executare silită

Negociere cu firmele de recuperare

Nu detin nici un bun.Vreau sa aflu doar daca trebuie sa platesc o anumita suma de bani pe luna sau in ce termen maxim pot sa platesc aceasta datorie si de exemplu daca aceasta firma accepta sa platesc in doi ani daca in perioada asta se mai adauga ceva la suma initiala, daca sunt dobanzi sau se aduna restante.nu sunt de rea credinta pur si simplu nu mai am servici, deocamdata apeland la resursele banesti parintilor, in casa carora si stau.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
andreea32, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreea32 , utilizator 15:32, 10 Octombrie 2010
interesul acestor firme este sa recupereze banii cu cheltuieli minime, dar in acelasi timp , daca aveti bunuri pe care va poate executa silit, nu va jucati ; sunteti la mana lor, nu va aflati pe pozitii egale
avocat Cristina Popescu
nu au ce sa va faca, cat nu au ce executa. cand veti fi angajata, va vor pune poprire pe salariu. pana atunci, platiti cat puteti. la suma se adauga dobanzi

ps nu va schimbati mesajul dupa ce cineva v-a raspuns. aveti butonul raspunde pt a completa mesajul sau a mai intreba ceva
multumesc pentru raspuns.Am sters din greseala primul mesaj postat.
Poate ca ar fi fost bine sa dati detalii despre datoria Dvs.

Av. Adrian Albu
Am facut un credit de nevoi personale de 20000 ron in 2008.Am platit ratele pana in august 2009.La inceputul verii 2010 creditul a fost vandut de banca unei firme de recuperare.am trimis o scrisoare cu acte doveditoare ca nu pot plati ratele.Daca pana atunci ma sunau in fiecare zi chiar si duminica la ora 8 dimineata de exemplu, dupa ce le am trimis scrisoarea nu m au mai sunat si nici eu nu am mai luat legatura cu ei.As vrea sa vorbesc cu ei sa vedem ce si cum as putea sa platesc.Rata era de 600 ron.

Alte discuții în legătură

Factura servicii telefonie mobila neplatita Delia17 Delia17 Buna, Am facut un contract cu Orange in urma cu aprox. 8 ani. Am luat si un telefon gratuit pentru ca am incheiat contract cu ei. Am facut acest contract ... (vezi toată discuția)
Datorie banca ideea bank jonny0808 jonny0808 Buna ziua ma numesc Stelian Ionut constantin si am si eu cateva intrebari, eu am un credit la banca idea bank si timp de 3 luni de zile am avut o datorie de 40 ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit, somatie firma de recuperare datorii ContSters163409 ContSters163409 Am avut loc de munca pe care eventual lam pierdut, dar nu inainte sa obtin un credit de nevoi personale. Problema mea acum este ca nu mai am loc de munca si ... (vezi toată discuția)