Nu detin nici un bun.Vreau sa aflu doar daca trebuie sa platesc o anumita suma de bani pe luna sau in ce termen maxim pot sa platesc aceasta datorie si de exemplu daca aceasta firma accepta sa platesc in doi ani daca in perioada asta se mai adauga ceva la suma initiala, daca sunt dobanzi sau se aduna restante.nu sunt de rea credinta pur si simplu nu mai am servici, deocamdata apeland la resursele banesti parintilor, in casa carora si stau.
Sigur, ar trebui sa vorbiti cu societatea de recuperare, dar mai intai apelati la un avocat care sa studieze clauzele contractului de credit. In acest fel, veti sti ce se va putea intampla in viitor.
cu scrisoarea dvs s-au mai linistiti un pic, aceasta a intrerupt termenul de prescriptie.. asa ca pot sta linistiti vreo 2 ani, mai aduna si ei ceva la cat i-a costat creanta
daca nu aveti nici o adresa a lor, luati legatura cu banca , ei ar fi trebuit sa va instiinteze ca acel contract cu dvs a fost reziliat si creanta cedata lui x
Poate o sa vi se para deplasat sau stiu eu cum ce va intreb dar n am inteles ce inseamna urmatoarele:"mai aduna si ei ceva la cat i-a costat creanta". :">