avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducerea suplimentara din salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducerea suplimentara din salariu

Salariatii care au in intretinere persoane cu handicap grav nu mai beneficiaza de deducere suplimentara?

Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 18:02, 8 Octombrie 2010
Nu. Persoanele cu handicap grav beneficiaza de un buget complementar (293 lei) cf. Legii 448/2006. Conform Codului fiscal persoanele care obtin venituri mai mari de 250 lei nu sunt considerate intretinute.
dana_b1702 a scris:

Nu. Persoanele cu handicap grav beneficiaza de un buget complementar (293 lei) cf. Legii 448/2006. Conform Codului fiscal persoanele care obtin venituri mai mari de 250 lei nu sunt considerate intretinute.

Bugetul complementar este de 91 de lei, dar cu cei 202 indemnizatie pt handicap intr-adevar se depasesc cei 250 lei, cu care le doresc celor ce ne conduc sa traiasca!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplim -handicap sofia1975 sofia1975 Buna ziua!Am mai postat si pe alt forum aceasta probl si nu m-a lamurit nimeni!Imi trebuie o interpretare juridica.Am avut bunicul pus la deducere...are ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei cu handicap vizual grav eagle_free eagle_free As dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile unei persoane cu handicap grav vis-a-vis de Legea nr. 448/2006. Legea nr. 448/2006 prevede ca: Art. 42. - ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru bolnavii de sida yaro yaro am fost diagnosticat acum 2 ani cu hiv intro tara din ue daca ma intorc in romania mar ajuta statul cu alocatia de hrana ,indemnizatia sau ce sunt astea ca nu ... (vezi toată discuția)