avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Programul ,,Bani de liceu\"
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Programul ,,Bani de liceu"

Buna ziua! As dori sa stiu daca in programul ,,Bani de liceu" pot beneficia de acest ajutor doi copii din aceeasi familie? Sant 7 membri in familie, 5copii minori si 2adulti, cu un venit lunar de aproximativ 850lei/luna. Tatal beneficiar de somaj iar mama cu pensie de handicap.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:04, 6 Octombrie 2010
1. Intrati pe
[ link extern ] /
2. Se pare ca trebuia depusa cererea pana la 01.10.2010.
Cererile au fost depuse, as dori sa stiu daca au dreptul sa primeasca ambii copii ,,Bani de liceu" ?
Nu stiu ce sa va spun.
Vedeti ca pe site-ul indicat de mine este si un forum unde puteti pune intrebari si primi raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani de liceu,as dori sa știu dacă eu beneficiez de indemnizație ... adriana_15 adriana_15 Bani de liceu,as dori sa știu dacă eu beneficiez de indemnizație de handicap se ia în calcul ca venit brut pentru programul bani de liceu,pentru băiatul ... (vezi toată discuția)
Bani de liceu Bodri Bodri Cine poate sa primeasca bani de.liceu (vezi toată discuția)
Bani de liceu hevesiiosf43 hevesiiosf43 Salut as avea si eu o intrebare, in legatura cu banii de liceu. Suntem o familie cu 3 membri si nu ne includem in suma de 150 lei asa ni se spune. Intrebarea ... (vezi toată discuția)