avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bani de liceu,as dori sa știu dacă eu beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bani de liceu,as dori sa știu dacă eu beneficiez de indemnizație ...

Bani de liceu,as dori sa știu dacă eu beneficiez de indemnizație de handicap se ia în calcul ca venit brut pentru programul bani de liceu,pentru băiatul meu? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 20 Septembrie 2021
HG 1488/2004
art. 3
(1) La stabilirea venitului brut lunar pe membru de familie se iau în calcul toate veniturile cu caracter permanent, realizate de membrii familiei în ultimele 3 luni anterioare depunerii cererii, cu excepția: alocației de stat, alocației suplimentare pentru familiile cu mulți copii, burselor de studii și burselor sociale, precum și a altor ajutoare cu caracter social acordate elevilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala, bursa de boala maria-m maria-m daca un elev beneficiaza de bursa sociala-bani de liceu,poate primi si bursa sociala de boala(elevul fiind bolnav) (vezi toată discuția)
Bani de liceu hevesiiosf43 hevesiiosf43 Salut as avea si eu o intrebare, in legatura cu banii de liceu. Suntem o familie cu 3 membri si nu ne includem in suma de 150 lei asa ni se spune. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Programul financiar "bani de liceu" radumariana33 radumariana33 La stabilirea venitului brut pe membru de familie ajutorul de somaj si ajutorul social, conform legii 416/2001 sau altor legi de protectie sociala, sunt ... (vezi toată discuția)