avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... hartuit de politisti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

hartuit de politisti

[]in seara zilei de 04 07 2010 placutele de inmatriculare a 2 a zi am mers la pol sa vad motivul pentru care miau fost ridicate intorcinduma acasa am fost oprit de pol de frontiera motiv pentru care mia fost ridicat certificatul de inmatriculare si intocmindumise dosar penal pentru conducerea unui autoturism fara placute de inmatriculare si certificat de certificat de inmatriculare .
am facut nenumarate petitii la pol de frontiera la pol mun iasi si pol jud iasi toate cele 3 raspunsuri se bat cap in cap toate au raspunsuri diferite de atunci mam inbolnavit de hepatita tip c pancreatita am facut analize medicale in luna februarie 2010 iar in luna iulie cind miam facut analizele am fost depistat cu aceste boli
ce as putea sa fac in aceste conditii avocatii se tem sa se judece cu politistii din rom
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:50, 6 Octombrie 2010
sa va asumati riscul si sa ii faceti plangere penala la parchet acelui ofiter de politie.
Daca aveti dreptate nimeni nu trebuie sa se teama sa se judece cu nimeni.
Incercati sa va angajati un avocat care sa nu fie din Iasi...
nu stiu daca am inteles bine... vi s-au luat placutele de inmatriculare de pe masina (in lipsa sau prezenta dvs?), iar a doua zi v-ati dus la politie sa aflati de ce le-au luat, conducand masina fara numere ?
politia de frontiera ce treaba are ?
Formulati plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva politistilor vinovati,dar si dvs trebuie sa raspundeti penal pentru punerea in circulatie a unui autovehicul neinmatriculat.
Fapta politistilor nu o scuza si nu o justifica pe a dvs.
Daca nu ati mai fost condamnat ,in functie de pozitia dvs in timpul urmaririi penale si a cercetarii judecatoresti,de circumstantele dvs personale,probabil veti beneficia de o pedeapsa cu suspendarea executarii.
Se va dispune si anularea permisului dvs.de conducere,dupa 1 an de la ramanmerea definitiva a hotararii de condamnare ,aceti posibilitatea de a formula cerere pentru obtinerea unui nou permis de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni posibile ioana_livia ioana_livia buna seara. o persoana conducand cu numere rosii expirate la masina, a fost prins in trafic. I s-a facut dosar. ce sanctiuni poate primi? Multumesc (vezi toată discuția)
Art. 85, alin. (1) cod rutier popina_marius popina_marius Buna Ziua, mi-a expirat certificatul de autenticitate care e valabil 60 zile si drept urmare am fost nevoit sa-mi fac o noua programare la rar pt a-mi putea ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac. ? ma ajuta cineva... Alexandru Vreme Alexandru Vreme Astazi la un punct de frontiera. Am trecut cu o masina cu placute rosii exipirate fara sa stiu. Politia de frontiera. Mea spus ca e dostar penal. Si meau luat ... (vezi toată discuția)