avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general plata cas, somaj si sanatate pe contract prestari ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

plata cas, somaj si sanatate pe contract prestari servicii

Buna ziua,
Am lucrat cu contract de prestari servicii in perioada 12.08.2010 - 24.08.2010 pe un santier, in acelasi timp fiind angajat cu contract de munca la o firma. Intrebarea mea este daca trebuie sa platesc contributiile catre stat si din salariul incasat prin contractul de prestari servicii sau nu.
Cel mai recent răspuns: morfic , utilizator 08:48, 6 Octombrie 2010
Depinde...ca SRL sau PFA...sau ce?

andymaurul
Ca persoana fizica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare evenimente pfa sau srl Siespi Siespi Bună ziua, Organizez de ceva timp evenimente pe persoana fizica, dar as vrea sa imi fac PFA sau SRL. Pana acum aveam contract cu o firma de ticketing care ... (vezi toată discuția)
Angajator roman, firma constructii, contract prestari servicii pe santier in franta Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos sa ma sfatuiti , in urmatoarea situatie : Un Srl înființat în Romania. Administratorul/ unic asociat român, este angajat ... (vezi toată discuția)
Angajarea administratorului Cristina Crisan Cristina Crisan Buna ziua, Care este forma legala de angajare a administratorului intr-o asociatie de proprietari?Pe contract de munca de minim 2 ore,sau conventie ... (vezi toată discuția)