avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Speta - furt pe un cargo romanesc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Speta - furt pe un cargo romanesc

In speta 2 marinari de pe un cargo romanesc in timpul unei escale in Portul Singapore au sustras de la bordul navei care transportau metale neferoase din Ucraina,un nr de 10 bare din cupru pe care le-au vandut unor localnici.
In ce tara au fost judecati cei 2marinari?
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2010
bybyk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 07:45, 6 Octombrie 2010
Ghici, ghicitoarea mea! :)

In ce tara au fost prinsi?
Presupunem ca in insulele Singapore au fost anchetati ca doar acolo le-au vandut.
Cred ca trebuie sa fiti mai explicita,daca erau marinari pe cargo romanesc ,ar trebui sa se aplice legea romana.Vreau sa stiu daca au coborat de pe vas,sau barele au fost vandute pe vas in timpul escalei?Altfel ce rost au aceste intrebari ,vreti sa vedeti daca avem cunostiinte de drept international privat?
Ar trebuie sa ne gandesc si in atributiile ale comandatului navei. Si in responsabilitatea civila a propietarul navei, si in asigurarea marfei. Si in responsabilitatea penala a localnicei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)
Celebrul ordin 50 din 1990 blajdominica blajdominica :hammeSalutare! Cine ma ajuta si pe mine cu \"celebrul ordin 50 din 1990\". Ce spune ? #-oAm cautat peste tot , dar nu reusesc sa aflu ce contine. X-( Am ... (vezi toată discuția)