avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil pentru mama studenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil pentru mama studenta

Buna ziua!Sunt studenta in anul III la Kinetoterapie si motricitate speciala in Bacau . Am ramas insarcinata si nasterea este prognozata pentru luna mai .Vroiam sa stiu daca am dreptul la indemnizatie pentru copil , sunt necasatorita si beneficiez doar de bursa de merit in valoare de 240 Ron..
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 20:24, 9 Octombrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmeaza sa fiu somera. voi avea dreptul la indemnizatia aferenta ccc? Addye Addye Buna ziua. Am absolvit masterul anul acesta in iulie, am depus dosarul de somaj iar in septembrie mi s.a spus sa merg din nou la ANOFM (nu am vechime in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc pt studenta la postliceala ellenna_lylla ellenna_lylla sunt studenta in anul 2 la postliceala la zi si urmeaza sa nasc in luna februarie 2011. potrivit noilor reglementari voi primi indemnizatie? daca da pt cat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului pentru studente lumimaria lumimaria buna! va rog sa mi raspundeti daca se poate! am terminat facultatea anul acesta 2010 cu licenta absolvita fiind insarcinata in 4 luni jumatate la momentul ... (vezi toată discuția)