avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... as dori un model de actionare in instanta al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

as dori un model de actionare in instanta al angajatorului in baza art 79 alin 8 din codul muncii

unde as putea gasi modele de acest tip deoarece nu-mi permit un avocat sau un consultant juridic?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: neamt-emil-eugen , utilizator 09:03, 6 Octombrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! am întrebări despre consultatie cu unui avocat penal. ... alvarezmateo alvarezmateo Buna! Am întrebări despre consultatie cu unui avocat penal. 1. Este posibil să primesc consultatie anonima fără a-mi da numele și adresa? 2. ... (vezi toată discuția)
Consiliere avocat LauraEP LauraEP Buna ziua! Avem nevoie de consilierea unui avocat in relatia dintre asociatia dr proprietari si dezvoltator, si anume: de 5 ani asteptam sa ni se permita sa ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața - avocat din constanța pentru problemă legată de succesiune ContSters461754 ContSters461754 Bună dimineața,se poate găsi printre dvs.un avocat din Constanța in mod express cu care pot discuta in particular o problemă de inlăturare de la ... (vezi toată discuția)