avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fortata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fortata

Buna,
Aseara mi s-a adus la cunostinta ca "trebuie sa demisionez" din postul care il ocup in momentul de fata, de sef magazin la o companie nationala. In cazul refuzului meu, mi s-a spus ca voi fi "frecat". Ce ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: UnDac , utilizator 08:27, 15 Octombrie 2010
Ce motiv au invocat? Resrtuctureaza postul?
Motivul ar fi doar ca vor sa scape de mine, deja astazi am inteles ca se tin alte interviuri
sa nu va dati demisia.lasatii pe ei sa faca pasul.
Ce as putea astepta ? In compania asta, nu multi au plecat frumos, cu demisia. Majoritatea au plecat fortat, cand nu mai "corespundeau" cerintelor conducerii. Mai exact, daca aveai pareri si incomodai anumite persoane, erai pe lista neagra
Buna dimineata !
Demisia este un act unilateral al angajatului , angajatorul nu va poate obliga sa faceti acest demers ..... Pe de alta parte , in functia pe care o detineti , colaborarea joaca un rol foarte important si exista posibilitati (altele) de incetare a CIM , nu stiu daca se merita sa va luptati .... Dvs. decideti ce aveti de facut . Bafta !

Alte discuții în legătură

Dosar indemnizatie lilu2014 lilu2014 Am urmatoarea problema. Am lucrat la un magazin si la un salon de infrumusetare (acelasi angajator) pana in dec 2013, cand am fost data afara verbal. La salon ... (vezi toată discuția)
Concediere tarchi tarchi Angajatorul de la jobul part-time ,ma sunat azi si mi-a spus ca trebuie sa incheiem colaborarea noastra intrucat firma nu mai doreste sa tina angajata o ... (vezi toată discuția)
Lichidare anda_bebeko anda_bebeko Buna ziua, Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)