avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... platesc anul acesta ptr energia termica?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

platesc anul acesta ptr energia termica?

stau la etajul 4 din 4 si anul acesta m-am debransat de la reteua de energie termica taind tevile de jos (in casa nu mai am tevi de la instalatia termica). ma intereseaza daca anul acesta voi fi obligata sa platesc 30-50% din consum. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ema.pascalin , utilizator 19:38, 6 Octombrie 2010
Practic nu ar trebui, teoeretic...nu se stie niciodata.
avocat Cristina Popescu
Art 11 din L nr 230/2007 Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale individulae,cu respectarea prevederilor legale referitoare la autorizarea de catre autoritatea publica locala a modificarilor constructive,fara a pune in pericol integritatea structurala a cladirii sau a altor proprietati individuale

Legal,chiar daca intelegeti sa renuntati la sistemul de alimentare centralizat,nu detineti dreptul sa interveniti asupra instalatiei comune,care este mentionata in planul tehnic initial si cartea tehnica a constructiei
Chiar daca ati inteles sa dezafectati parte din instalatia de alimentare agent termic,raman de achitat c/v aferenta spatii comune
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator
Cand ati facut deconectarea ati cerut acordul vecinilor direct afectati, asociatiei si furnizorului de agent termic? In caz ca da veti suporta numai partea de incalzire din spatiile comune (fara tevi).
In caz ca deconectarea nu ati facut-o cu stirea furnizorului veti plati.
multumesc mult ptr raspunsuri. bineinteles ca atunci cand m-am debransat am urmat pasii legali incepand cu semnaturile vecinilor si terminand cu constatarea de catre persoana abilitata a agentului termic. inseamna ca am scapat (sper) fiindca parti comune incalzite nu avem la blocul nostru.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare machiavelli machiavelli Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc legat la reteaua de termoficare. Apartamentul meu este debransat (cu toate ... (vezi toată discuția)
Neplata partilor comune la caldura PetruCri PetruCri Cum pot fi obligat sa platesc ceva de care nu beneficiez. Un vecin de pe acelasi tronson cu mine si-a taiat tevile de caldura, si astfel acest tronson nu mai ... (vezi toată discuția)