Am terminat facultatea la hunedoara si cand m-am trezit ca vreau sa-mi iau diploma de bac inapoi aflu ca e la sibiu ca centrul de la Hunedoara s-a desfiintat si ca trebuie sa merg personal la Sibiu sa-mi ridic diploma.
Am solicitat sa mi-o trimita prin curierat rapid urmand ca eu sa suport costurile si m-au refuzat cu replica: actele originale se predeau doar in persoana.
Asa sa fie? Unde scrie? De ce actul meu a plecat de la HD la SB fara stirea mea?
Ce pot sa fac pt ca nu vreau sa pierd o zi pe drumuri pt ca secretara nu accepta decat procura (nu cunosc pe nimeni in Sibiu) sau personal eu .Multumesc
Avand in vedere ca inscrisul la care faceti referire ,se incadreaza in categoria documentelor cu regim special,preluraea acestora de la unittaile de invatamant se realizeaza fie personal de actre titular,fie pe baza de procura ,incheiat de acesta in favoarea unei persoane
Pentru recuperarea documentului va revine dreptul sa analizati varianta favorabila dvs
Specializarea D-voastra de la HD apartine de Universitatea BLAGA din Sibiu. De altfel, multi profesori au predat cursurile la HD. De acolo veti ridica si diploma de absolvire.