avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... vechime in specialitate juridica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

vechime in specialitate juridica

Buna ,sunt consilier juridic -functionar public in administratie publica locala de 3 ani ,intrebarea mea este se considera vechime in specialitatea pt a putea participa pe viitor la concursul de admitere la INM,NOTAR PUBLIC ?MULRUMESC
Cel mai recent răspuns: eagle_free , utilizator 11:24, 10 Mai 2011
Da.
pt INM nu va trebuie nicio vechime.daca va referiti la examenul de magistratura direct pe post vechimea minima este de 5 ani.
Concediul de maternitate (2 ani) stiu ca este considerat vechime in munca ,dar vechime in specialitate se ia in considerare sau NU?
am avut un caz asemanator - suspendare pentru efectuare stagiu militar - perioada nu a fost acceptata la calcul vechime specialitate, numai in munca
Mentionez ca sunt cj stagiar inscris in UCCJ Cluj de 3 ani ,dar inca nu am dat ex de definitivat,vechimea de 5 ani in studii juridice pt participarea la examenul de INM,Notariat de calculeaza numai din momentul in care sunt cj definitiv sau nu are importanta avand in vedere ca inscrierea in UCCJ nu iti aduce avantaje ,decat doar obligatii-palta cotizatiei.Multumesc

Alte discuții în legătură

Examen definitivat in functia de consilier juridic manusb manusb este obligatoriu sa dau examenul de definitivat pentru dobindirea profesiei de consilier juridic definitiv in cadrul Consiliului Consilierului Juridic sau ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv? luca_claudia72 luca_claudia72 poti sa-ti dai definitivatul ca si consilier juridic daca ai un contract de munca ca cj de 2 ani ? adevarul e ca nu m-am inscris in uccj...mi s-ar recunoaste ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in uccj este obligatorie? sandel25 sandel25 este obligatirie inscrierea in UCCJ sau ma pot inscrie in orice asociatie profesionala, cum ar fii de exemplu Colegiul Consilierilor Juridici din Transporturi ? (vezi toată discuția)