avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... distrugere din culpa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

distrugere din culpa

o firma privata de constructii a efectuat lucrari de izolare a unui bloc, fara insa sa foloseasca plasa de protectie. in urma lucrarilor efectuate mai multe autoturisme parcate in parcarea din apropierea acestui bloc, au fost stropite cu fopsea. interbarea mea este , carei institutii sa ma adresez in vederea despagubirilor, avand in vedere ca autoturismul mi-a fost degradat in totalitate. precizez ca am facut plangere la politie pentru infractiunea de distrugere si mi s-a spus ca nu este de domeniu penal si sa ma adresez instantei civile. va rog sa ma ajutati in vederea indrumarii catre institutia competenta , mai ales ca am ingercat pe cale amiabila, iar patronul firmei respective m-a tratat cu dispret spunandu-mi ca nu-l intereseaza.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:38, 6 Octombrie 2010
proprietarii masinilor avariate, sa ceara firmei prin instanta, sa le repare autorismele sau sa plateasca daune materiale ci si daune morale de ce nu...mai ales pentru dispretul cu care ati fost tratati.
Pe cale civila.Incercati printr-un avocat
omucuciocanu a scris:

Pe cale civila.Incercati printr-un avocat

Cu tot respectul,nu cred ca aceasta a fost problema pusa de user

Aveti posibilitatea sa formulati o actiune in pretentii,conform art.998-1000 c.civ,impotriva executantului lucrarii(societatii constructoare),pentru dezdaunarea dvs,prin obligarea acesteuia la plata reparatiilor.
Actiunea trebuie dovedita cu acte,interogatoriu,doi martori si expertiza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnie malita malita Sunt P.F. aut. mi-sa radiat firma din oficiu de la camera de comert fara sa fiu instiintat. Saptamina trecuta a iesot la iveala si directoarea de la colegiul ... (vezi toată discuția)
Nerespectare regulament. andrei49 andrei49 Va salut cu respect. De curand am participat la un concurs organizat de o cunoscuta banca din Romania. Regulile erau simple, am urmat pasii din regulament, ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de ridicare auto anulat de instanta. cum recuperez amenda platita si cum recuperez taxa de ridicare auto? 2680512521612 2680512521612 Mi-a fost admisa in instanta plangerea contraventionala impotriva PV de constatare a autoturismului parcat neregulamentar si ridicat de firma de ridicari auto, ... (vezi toată discuția)