avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectare Regulament.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectare Regulament.

Va salut cu respect.
De curand am participat la un concurs organizat de o cunoscuta banca din Romania.
Regulile erau simple, am urmat pasii din regulament, etc.
La finalul concursului am constatat atat eu cat si restul de participanti, faptul ca organizatorul nu a respectat propriul regulament oficial si mai mult decat atat pe tot parcursul concursului a dat dovada ca inscrierea participantilor a fost facuta pe principiul "ne-a placut" si nu pe cerea regulamentul.

Mentionez faptul ca in momentul inchiderii concursului, ma aflam pe locurile fruntase in acest concurs ( Marele premiu era un autoturism) si premiantii au fost participanti care nu se clasau pe locurile finale.

Intrebarea mea este. Pot actiona in instanta respectiva banca pentru ca nu au respectat un regulament oficial, au folosit metode de selectie care nu erau trecute in regulamentul concursului si mai ales nu au instintat niciodata utilizatorii de modificarea respectivului regulament ( Regulament care nu a fost modificat pe toata durata concursului)

Personal consider penibil ca zeci de oameni sa "lupte" cateva luni pentru a promova anumite serivcii ale unor banci si la final acestia sa nu ofere explicatii clare si mai ales respectarea unui regulament oficial.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:46, 27 Iulie 2011
Atata timp cat ati suferit o paguba , pe care o puteti dovedi cu probe , aveti posibilitatea sa actionati in justitie respectiva institutii pentru dezdaunarea dvs.
Puteti formula o actiune in pretentii impotriva acelei institutii ,prin care sa solicitati despagubiri si daune morale pentru prejudiciul suferit (art.998 si urm. c.civ).
Actiunea trebuie timbrata la valoarea pretentiilor emise si se dovedeste cu probatorii (acte , interogatoriu , martori , alte probe acceptate de lege)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lumina math winterartic winterartic Buna ziua, recent copilul a participat la un concurs de testare a cunostintelor matematice organizat de fundatia Lumina Math. Am fost deacord, prina achitarea ... (vezi toată discuția)
Despre accidentul de circulatie - daune omvesel omvesel Cu ceva ani in urma ,um neom mia ucis copilul pe drumul nat 1,laBaicoi.baiatul a decedat pe loc ,masina a luat foc ,a explodat sia fost distrusa total.Asta in ... (vezi toată discuția)
Concursuri pe facebook enasro enasro Recent am observat ca pe facebook sunt o gramada de concursuri si promotii cu tot felul de premii. La unele dintre ele am gasit regulament, dar la unele nu. ... (vezi toată discuția)