avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre accidentul de circulatie - daune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre accidentul de circulatie - daune

Cu ceva ani in urma ,um neom mia ucis copilul pe drumul nat 1,laBaicoi.baiatul a decedat pe loc ,masina a luat foc ,a explodat sia fost distrusa total.Asta in 1992.La timpul respectiv ,familia a fost despagubita de adas cu suma de 60 000 lei de atunci. faptuitorul a decedat si el. Acum pun si eu o intrebare ,se mai poate actiona intr-un fel impotriva familie celui vinovat pe cale civila?ori alceva? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:06, 2 Februarie 2011
In primul rand sincere condoleante pentru pierderea suferita !

La ce fel de despagubiri,va ganditi si in ce masura puteti sa le dovediti cu probe ?

Problema se poate rezolva printr-o actiune civila in pretentii prin care solicitati dezdaunarea cu respectivele sume,al caror cuantum trebuie sa il dovediti prin probatorii cu acte,interogatoriu,martori si alte probe acceptate de lege.
Actiunea trebuie timbrata la valoarea pretentiilor emise

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frate decedat -- eu ce pot face? cristeaaugustin35 cristeaaugustin35 Buna ziua tuturor. Cineva a accidentat mortal pe fratele meu in sept anul trecut. Sa intervenit prin societatea de asigurari sa intervina repede cu niste ... (vezi toată discuția)
Calomnie malita malita Sunt P.F. aut. mi-sa radiat firma din oficiu de la camera de comert fara sa fiu instiintat. Saptamina trecuta a iesot la iveala si directoarea de la colegiul ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in caz de accident ruier soldat cu deces si vatamare corporala ferko11 ferko11 SOTUL MEU IN 2009.09.27 A ADORMIT LA VOLAN PROVOCAND UN TRAGIC ACCIDENT IN CARE AU DECEDAT ATAT EL, CAT SI PASAGERUL DIN MASINA, RESPECTIV S-A PRODUS ... (vezi toată discuția)