buna ziua. as avea mare nevoie de ajutor. as dori sa stau de vb cu cineva si sa ma invete ce sa fac in situatia in care ma aflu. mi-ar prinde bine sa pot discuta cu cineva la telefon, daca ar fi posibil. am fost in concediu medical mai bine de 1 an si jumatate si m-am pensionat - boala, gradul II. am cerut acea adeverinta cu salariile aferente ultimelor 12 luni si am constatat ca nu corespund cu banii virati pe card (mai precis intr-o luna am o diferenta de vro 300Ron). Am avut un salariu brut de 2010, iar pana in luna aprilie a acestui an, am avut medical de 100% (cod 12 si 14) dupa care 75% (cod 01) pana in luna septembrie. In luna februarie ei zic ca mi-au platit o suma de 1770 desi pe card au fost virati 1459. Acum eu ce sa cred? Cum e corect? incerc sa lamuresc situatia si nu reusesc. Fluturasi nu-mi pun la dispozitie deoarece (spun ei) se sterg in fiecare luna pentru ca asa este programul. cum pot sti corect cat aveam de luat si cum pot verifica? Ar trebui sa ajung maine acolo pentru ca am nevoie de acte sa le depun la casa pensiilor? Ce pot face? Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat pentru orice povata. Cristina
Le puteti cere fisa fiscala pe fiecare an, acolo este evidentiata plata in mod corect, cat privesc fluturasii, sunt obligatii sa vi-i dea, chiar daca salariul intra pe card.
am cerut-o dar inca nu am intrat in posesia ei. iar diferenta este pe anul acesta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fluturasi salariu
mnd
Buna ziua,
In cazul in care salariile sunt virate in conturile angajatilor prin virament bancar este nevoie ca acestia sa semneze fluturasul de salariu si ... (vezi toată discuția)
Fals intelectual?
Gindul
Buna dimineata. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie.
Pe fluturasii de salarii pentru lunile Decembrie 2008,Ianuarie,februarie,martie ... (vezi toată discuția)