nenea toto a scris:
buna seara
da nu aveti ce face si eu sunt intr-o situatie deosebita iar cei ce raspund pe forum si cei ce trebuie sa judece sunt de partea celor ce primesc pensie .Copilul meu a terminat o facultate ,are 21 de ani ,la data cand am fost in fata judecatorului nu avea nici un inscris ,iar judecatorul a admis amanarea pana in 13 oct.,cand se poate aduce adeverinte ca studiaza ,poate sa vina si cu 10 ,acum te poti inscrie ,platesti prima taxa si nu mai ai treaba pina la an ,la anul faci la fel , si sta prin baruri cu 700 roni pe luna ,daca ar muncii i-asi mai da .Cum sa verific eu de la satu mare la bucuresti
bucurate ca ai copii asa cum spun cei ce raspund pe forum
Pentru toata lumea este dificil in aceasta perioada,dar daca aveti copii exista obligatia de parinte,cea de a va face datoria si de a-i sustine,indiferent de relatiile dvs cu acestia sau cu celalalt parinte.
Dovediti ca acestia nu urmeaza cursurile facultatilor /scolilor la care s-au inscris,prezentati dovezi si formulati actiune de sistare a pensiei.
Puteti formula scrisoare catre locul unde invata ,la care sa atasati copie legalizata de pe sentinta de obligare a dvs la plata pensiei de intretinere,prin care sa solicitati sa vi se comunice daca copilul dvs,este sudent al facultatii respective.