avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... revizuirea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

revizuirea

Buna seara,

Dupa o sentinta definiva si irevocabila data de ICCJ una din caile de atac este revizuirea asta când exista dovada ca un martor este in faza de urmarire penala pentru marturie mincinoasa. Intrebare:catre cine se adreseaza revizuirea?
multumesc!
Art. 401 din codul de procedura penala ( fiindca este o cauza penala, intr-adevar), spune ca se judeca de prima instanta, insa cererea se adreseaza procurorului( art. 397C. pr. pen)
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
ContSters47264, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - procedura, camera de consiliu mihaiteodor mihaiteodor buna dimineata va rog ajutatima cu un rasp,Varul meu are o condamnare definitica cu executare,unchiul meu ia facut cerere de revizuire si a depus la parchet au ... (vezi toată discuția)
Revizuirea hotararii Liliana Tanase Liliana Tanase Am castigat un proces la tribunal. La curtea de apel am pierdut. La ce instanta trebuie sa adresez cererea de revizuire a hotararii definitive si irevocabile ... (vezi toată discuția)
Competenta cerere revizuire sam bam sam bam Dosar inceput de Parchetul de pe langa Curtea de apel Bacau, trimis in prima instanta la Tribunalul Bacau, dupa pronuntare ajunge la Curtea de Apel Bacau. Se ... (vezi toată discuția)