avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vama ambarcatiuni
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vama ambarcatiuni

In anul 2008 am cumparat o barca din Anglia,am adus-o in Romania si am inmatriculat-o (platind absolut tot ceea ce tinea de taxe la momentul respectiv).dupa cateva luni am vandut-o. Astazi am primit o citatie sa ma prezint la directia vamala Galati unde m-i sa comunicat ca trebuie sa platesc taxa de prima inmatriculare pt ambarcatiunea pe care am inmatriculat-o in 2008.Mentionez ca la directia de finante Galati pana azi nu aveam nimic de platit.(nu mi-a venit nici o instiintare acasa). Va rog sa imi spuneti daca e normal ce se intampla(sa platesc dupa 2 ani taxa si dobanda aferenta cca.2000ron)
Cel mai recent răspuns: tutulyna , utilizator 12:13, 8 Octombrie 2010
chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme radiere auto tatuemi tatuemi Buna ziua, am nevoie de un sfat ! Am vandut o masina in 2006 cu act de vanzare cumparare , dar cumparatorul nu a mai vrut sa inmatriculeze masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Datorie vamala ContSters212063 ContSters212063 In 2003 Am adus o masina in tara , am platit taxa vamala am inmatriculat masina si am vandut-o aveam 17 ani , in 2005 am adus o alta masina pe care s-a pus ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)