wawww... ce ma bucura!=D>
In sfarsit, am gasit si eu o doamna pe care am dezamagit-o:P
Numai ca nu am inteles cum! M-a trecut prin minte ca am...imbatranit, dar tot nu-mi dau seama de...dezamagire.
Urmare a unor considerente (cand eram presedinte de asociatie asa s-a procedat!!!), am pus si eu niste intrebari la care am asteptat raspuns.
Pentru mine acest forum este o sursa de documentare. Sigur ca nu iau de bun orisice raspuns. Il accept dupa ce il verific.
Desi urmaresc forumul cam de 2 ani si jumatate, am cont de vreo 5 luni, de cand am simtit nevoia sa mi-l fac pentru a pune unele intrebari deoarece eu nu pot sa stiu totul si, decat sa gresesc, mai bine intreb.
Acuma, chiar o sa te dezamagesc printr-o intrebare: ai auzit de institutia
weitghting vote-ului? Pe romaneste inseamna
vot ponderent
Ei, bine, poate ca da, dar pentru utilizatorii care nu stiu voi explica teremenul.
In vechiul Regulamnet al Adunarii Deputatilor, la art. 99 se prevedea ca, in caz de paritate de voturi (adica in cazul in care numarul de voturi "pentru" este egal cu numarul de voturi "contra"), votul adunarii este decisiv.
Acuma te rog sa compari Regulamentul Camerei Deputatilor, ca doar n-or fi domnii consilieri mai scoliti ca d-nii deputati.
In alin. (3) al art. 129 se prevede:
(3) Legile ordinare şi hotărârile luate în procesul legiferării se adoptă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi, în condiţiile existenţei cvorumului legal.
, iar
Art. 130. - (1) În caz de paritate de voturi votul se repetă.
Re cu 2 intrebari:
1. Eu trebuie sa stiu totul?
2. Exista vreo asemenea persoana?