avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile in domeniul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile in domeniul managementului deseurilor

Buna ziua!

As dori sa stiu daca exista fonduri europene nerambursabile in domeniul protectiei mediului (mai precis in ceea ce priveste managementul deseurilor) care sa poate fi accesate de catre societatile comerciale cu un numar de salariati mai mare de 250 (daca se poate sa-mi trimiteti niste link-uri catre site-uri care ofera mai multe informatii)

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene kraftwerk kraftwerk Buna ziua, Va rog sa imi furnizati informatii privind urmatoarele subiecte: 1. o regie autonoma poate accesa fonduri europene nerambursabile in domeniul SSM ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene comert cu imbracaminte si creatie vestimentara simona080 simona080 buna ziua as dori sa deschid o societate comerciala care sa aiba ca obiect de activitate comertul cu imbracaminte(rochii de zi de seara, costume si accesorii) ... (vezi toată discuția)
Imm si fondurile nerambursabile haimanamson haimanamson imm-uri...ce sunt cu ele? srl-ul,pfa-ul,af-ul se pot numi si microinteprinderi? -sunt un tanar student care vreau sa dezvolt o afacere de durata, cui trebuie ... (vezi toată discuția)