avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene comert cu imbracaminte si creatie ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene comert cu imbracaminte si creatie vestimentara

buna ziua as dori sa deschid o societate comerciala care sa aiba ca obiect de activitate comertul cu imbracaminte(rochii de zi de seara, costume si accesorii) in timp as dori sa am propriul atelier de creatie (atat imbracaminte cat si accesori) , ma tenteaza si vanzarea online insa as dori pt inceput deschiderea unui magazin iar intr-un interval de 5 ani sa ajung sa ma dezvolt prin ceea ce am scris mai sus. intrebarea mea ar fi pentru ceea ce eu imi doresc sa fac exista fonduri europene nerambursabile . daca da cam ce suma as putea primi ? daca se face prin cofinantare sau finantare 100% . si cum se numeste masura respectiva.am uitat sa mentionez as dori sa desfasor activitatea in mediu urban. va multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2013
simona080, utilizator
Cel mai recent răspuns: simona080 , utilizator 10:58, 11 Iunie 2013
Fonduri europene nerambursabile nu exista pentru acestdomeniu pe care il doresti si ai expertiza. poti sa accesezi programe nationale care a corda fonduri nerambursabile prin deschiderea unui SRL-D. Prin infiintarea SRL-D poti sa accesezi 2 programe nationale. Aceste fonduri se acorda in procent de 50% respectiv 80% restul trebuie sa cofinantezi tu.
Citeste detalii pe site:
[ link extern ] /
multumesc :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri fara cofinantare janteamihaela janteamihaela Buna ziua, As dori sa accesez niste fonduri nerambursabile fara cofinantare si m-ar interesa sa stiu urmatoarele: - care sunt activitatile eligibile pe ... (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Program minimis 2015 Cristina2015 Cristina2015 care sunt conditiile de participare pentru programul minimis pt 2015 ? daca am 28 de ani mai pot beneficia de acest program? (vezi toată discuția)