avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri fara cofinantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri fara cofinantare

Buna ziua,

As dori sa accesez niste fonduri nerambursabile fara cofinantare si m-ar interesa sa stiu urmatoarele:
- care sunt activitatile eligibile pe care as putea sa le desfasor?
- trebuie sa am eu banii ,pentru ca mai apoi sa -mi fie rambursati integral?
- ce conditii trebuie sa indeplinesc?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:21, 28 Octombrie 2014
Cred ca mai intai trebuie sa plecati de la ideea a ceea ce va propuneti sa faceti, domeniul in care aveti expertiza. Apoi acest domeniu se poate verifica daca este eligibil pentru finantari nerambursabile nationale, europene. Recomand absolvirea unui curs in accesare fonduri europene.
In marea majoritate a liniilor de finantare se aplica principiul rambursarii.
Conditiile pe care trebuie sa le indepliniti sunt in mare parte aceleasi: sa infiintati o firma, SRL si SRL-D, aceasta sa aiba domenii de activitate eligibile functie de liniile de finantare.
Fonduri 100% nerambursabile nu sunt, cofinantarea din partea dvs poate sa varieze intre 5% si 50%
Ultima modificare: Marți, 28 Octombrie 2014
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fabrica de reciclat pet-uri danbontea danbontea Buna ziua! As fi interesat de obtinerea unor fonduri europene nerambursabile ,in vederea infiintarii unei fabrici de reciclat PET-uri......dar sincer ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru gradinita si after school ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Doresc sa obtin fonduri nerambursabile pentru a infiinta o gradinita particulara si after school. Mentionez ca sotia mea are experienta 13 ani in ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene=cafenea elena 500 elena 500 as dori sa aflu eu ca p.f. cum pot avea acces la fonduri europene nerambursabile ptr a-mi deschide o cafenea.cu stima Elena.multumesc (vezi toată discuția)