avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Program minimis 2015
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Program minimis 2015

care sunt conditiile de participare pentru programul minimis pt 2015 ? daca am 28 de ani mai pot beneficia de acest program?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:49, 11 Decembrie 2014
Exista mai multe programe care acorda fonduri nerambursabile care sunt considerate ca fiind ajutor de minimis. Va rog sa fiti mai explicita, la care din aceste programe va referiti, sau sa ne spuneti in ce domeniu doriti sa activati.
doresc sa deschid un mic atelier --pe partea de productie si doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile.....
Fondurile europene se acorda firmelor care functioneaza de minimum 1 an si care au incheiat un exercitiu financiar pe profit.
Daca nu aveti inca infiintata firma, puteti sa infiintati un SRL-D si sa accesati programele guvernamentale din 2015. Exista multe oportunitati prin aceste programe, sumele sunt intre 10.000 euro si aproximativ 20.000 euro dar cu cofinantare de la 10% pana la 50%. Gasiti un aricol pe aceasta pagina a forumului unde fac trimitere la programele DIMMMAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri infiintare firma noua BucurescuDan BucurescuDan Buna ziua, La momentul actual sunt angajat al unei firme de confetii textile. Nu am PFA, nu am mai avut vreo firma deschisa pana in acest moment. Anul ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru fonduri europene Buta Andreea Buta Andreea Buna ziua, Detin o firma SRL-D, insa nu sunt administrator. Se poate sa deschid o alta firma, SRL, si sa aplic pentru fonduri europene? Multumesc (vezi toată discuția)
Fonduri europene dragavei dragavei Accesarea de fonduri europene pentru un spatiu de recreere al copiilor. Mai exact,un loc in care parintii isi lasa copiii,in timp ce acestia isi fac ... (vezi toată discuția)