avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contributii datorate statului ca si agent de asigurari ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contributii datorate statului ca si agent de asigurari pentru o firma de broker?

As dori sa-mi spune-ti ce contributii trebuie sa platesc statului,avand in vedere ca sunt angajat cu carte de munca pe perioada nedeterminata la o sc iar aici voi avea un contract de colaborare cu firma de broker, de unde urmeaza sa platesc impozit de 16% pe veniturile ce le obtin?

Alte discuții în legătură

Se plateste contributie la sanatate pentru conventii civile cu 10% respectiv 16%? Lumiklm Lumiklm Sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata si am prestat servicii pe baza unor conventii civile cu retinere la sursa de 10%, respectiv 16% ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie allesia allesia buna ziua am si eu o intrebare referitor la indemnizatie copil lucrez la o firma cu carte de munca si concomitent am si un contract de colaborare cu un ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la contract colaborare nicole2619 nicole2619 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la modul de plata a contributiilor catre stat:cas, somaj si pensie (daca este cazul) in cazul contractelor de ... (vezi toată discuția)